Importáljon elektromos motorkerékpárokat Magyarország -ra.

A e-robogok.hu a tiszta mobilitási megoldások népszerűsítése céljából jött létre. Ez az oldal információkat és forrásokat nyújt az elektromos motorkerékpárok, robogók és mopedek importálásához a (z) Magyarország fájlhoz.


Önkiszolgáló

A modern szolgáltatások, mint például a www.uship.com megkönnyítik és gazdaságossá teszik az elektromos járművek behozatalát más országokból. Ha a járművek Magyarországtanúsítvánnyal rendelkeznek, akkor a regisztráció is egyszerű és gazdaságos.

Az elektromos motor nem igényel karbantartást, és az alapvető karbantartáshoz rendszeres robogó garázsok vagy modern szolgáltatók, például Bosch E-scooter Service működhetnek, amelyek világszerte több mint 14 000 helyet foglalnak el. (A Bosch villamos motorok gyártója).

Motorkerékpár regisztráció

Az magyarorszag.hu weboldal információkat nyújt a motorkerékpárok Svédországban történő regisztrálásáról.


 
 
Promotion
Kevesebb levegőszennyezés ? Legyen önkéntes: e-robogok.hu.
Ez az útmutató +200 országban ér el a vásárlókat, és elősegíti a tiszta mobilitást. [ további információ ]
 
Electric Scooter: clean air / healthy city air

Lemezfékek: légszennyezés

A tárcsafékek által okozott levegőszennyezés a standard autó teljes kibocsátásának 20% -át teszi ki, és a kibocsátások (részecskék) mérgezőbbek az emberre, mint a kipufogógáz.

"Vehicle tailpipe emissions are going down, but the emissions from disc brakes will remain to some extent, even if you drive an electric car," Weber said. "Therefore, this kind of process will continue to play out in the future and will be an important consideration when we look at the health effects of particulate matter." (Phys.org)